Begeleiding individueel

Heeft u behoefte aan individuele begeleiding? Begeleiding bij het omgaan met uw psychiatrische problemen? Of begeleiding bij zelfstandig wonen als u een verstandelijke beperking heeft? Ook begeleiding van uw gezin behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een ziek kind heeft. Of een zware periode achter de rug heeft en de regie weer over uw leven probeert terug te krijgen.

Feyza Care heeft gespecialiseerde verzorgenden in dienst om mensen met psychische problematiek te ondersteunen en te begeleiden. Wij kijken samen met u wat u nodig hebt om weer zo snel mogelijk de draad van uw gewone leven op te pakken. Wij helpen u bijvoorbeeld bij de organisatie van het huishouden. Wij ondersteunen bij uw administratie bij opvoeden en verzorgen van uw kinderen. Het opbouwen of onderhouden van een sociaal netwerk hoort daar ook bij. Ook geven we vaardigheidstrainingen. Bijvoorbeeld in persoonlijke verzorging of het leren leven met een beperking of chronische ziekte. Wij richten ons vooral op wat u zelf kunt en vullen aan waar u hulp nodig heeft.

Stapelen de problemen op sociaal en/of financieel vlak zich op en heeft u geen idee hoe u ze kunt oplossen. Met hulp van een begeleider/begeleidster vindt u wél een oplossing.
U kunt voor verschillende zaken een beroep doen op begeleiding van Feyza Care, bijvoorbeeld:

• De organisatie van uw huishouden
• Inkomensbesteding en administratie
• Psychiatrische problemen
• Een handicap of chronische ziekte
• Verslavingsproblematiek
• (Relatie)problemen binnen of buiten het gezin
• Rouwverwerking

De begeleider/begeleidster gaat vertrouwelijk met informatie over uw persoonlijke situatie om. Afhankelijk van uw situatie wordt de hulp afgebouwd als u op eigen kracht weer verder kunt of wordt gezocht naar mogelijkheden voor langdurige hulp.