careers

Werken bij Feyza Care


Feyza Care ontwikkelt zich voortdurend. Daarom zijn wij met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Eventuele vacatures vindt u hieronder. Zijn er geen vacatures, maar wilt u graag werken bij Feyza Care dan kunt een open sollicitatie met daarin uw motivatie en CV mailen naar Indien er een vacature ontstaat die bij uw profiel past dan zullen wij u benaderen. Feyza Care zal uw open sollicitatie vertrouwelijk behandelen.Bij Feyza Care staat de cliënt centraal en is bevordering van diens maatschappelijke participatie het doel.

Professionals in de zorg die bovenstaande onderschrijven krijgen bij Feyza Care volop de kans om hun inzichten en vaardigheden te vergroten.De kleinschaligheid en het innovatieve karakter van Feyza Care bieden aan de medewerkers veel ruimte, maar vergen aan de andere kant ook een duidelijke hands-on-mentaliteit. Wij hebben altijd behoefte om in contact te komen met BIG-geregistreerde behandelaren. Als je denkt, dat jij iets voor Feyza Care kunt betekenen en Feyza Care voor jou, stuur dan een mail met je CV en je voorstel naar: info@feyzacare .nl

Maak naam bij Feyza Care


Het sleutelwoord van werken bij Feyza Care is "ontwikkeling". Vooruit gaan dus. Dat kan ook, want zowel onze patiënten als onze medewerkers hebben heel veel potentie. Dat is zoals we er naar kijken en dat is ook de manier waarop we werken. We geven onze medewerkers de ruimte om te groeien. Door het volgen van opleidingen en hen mee te laten denken over onze werkwijze.

We investeren dus in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij onze organisatie én bovenal de patiënten vooruit kunnen helpen. Bij Feyza Care kun je als medewerker nog naam maken. Je wilt natuurlijk wel meer weten over wat we te bieden hebben en of wij aan jouw randvoorwaarden voldoen. Solliciteren doe je immers niet zomaar. Je wilt weten of jij je thuis voelt in onze cultuur en werksfeer en of onze arbeidsvoorwaarden voor jou aantrekkelijk (genoeg) zijn.
In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

HBO V verpleegkundige
MBO verpleegkundige
Verzorgende IG niveau 3

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevrouw Perihan Gumustekin.

Tevens zijn wij op zoek naar uitbreiding voor onze cliëntenraad. Via onderstaande link vindt u meer informatie over de vacature en kunt u de aanmeldstrook vinden.

Stageplaatsen


Feyza Care biedt tevens stages voor diverse functies op verschillende niveaus in de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, (ortho-) pedagogen en maatschappelijk werkers.

Vragen?


Wilt u meer weten?


• Neem contact op met Feyza Care via telefoonnummer
  078-7856092

• laat u door Feyza Care terugbellen

• Stel uw vraag via ons contactformulier

• Of bewaar uw vragen tot het intake-
 of kennismakingsgesprek